la recepta de la meva vida
Recepta de fricandó d'albergínies
«He adaptat a la meva cuina vegetal aquest plat que tant feia la meva mare», explica Albert Mendiola, xef de Marimorena
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Per al sofregit
- 1 ceba
- 1 all
- 1/2 pebrot verd italià
- 1 tomàquet madur
- 1 vas de vi ranci
Per a les patates
- 3 patates monalisa o vermelles
- 1 all
- 1 vas de vi blanc
- Sal i pebre
- 1 vas d’oli
- 1 vas d’aigua
Altres d’ingredients
- 50 g de moixernons secs en remull
- 2 albergínies morades
- Oli d’oliva per fregir
- Farina de cigró
ELABORACIÓ
Per al sofregit
1. Escalfeu les verdures tallades fins que agafin color.
2. Tritureu i torneu a posar-ho a foc lent.
3. Quan es quedi sense líquid, afegiu-hi el vi ranci i deixeu reduir.
Per a les patates
1. Talleu les patates a rodanxes fines i poseu-les amb la resta dels ingredients al forn o la brasa, fins que estiguin tendres.
2. Talleu les albergínies, renteu-les amb aigua i enfarineu-les amb la farina de cigrons.
3. Fregiu i reserveu a la mateixa cassola.
Notícies relacionades4. Afegiu-hi el sofregit, les patates i els moixernons amb l’aigua del remull. Deixeu fer xup-xup a foc lent.
5. Emplateu.
- Visita a Catalunya El Rei carrega contra les «identitats excloents» i els «extremismes» des de Montserrat
- Anna Gatell: "Els pares han perdut l’autoritat i ignoren els perills del mòbil"
- Entrevista Javier Albares, metge: «L’ús excessiu de pantalles pot provocar símptomes que portin diagnòstics equivocats de TDAH»
- L’ATHLETIC DEMANA «RESPECTE» El silenci de Nico Williams davant la tempesta a Bilbao: desconnexió a les illes Maurici i a l’espera del pagament de la clàusula
- Mobilitat Interromput el servei d'un tram de la R3 i retards a la R4 de Rodalies