A la Farga de l’Hospitalet

Barcelona Beer Festival: ¡cervesa, cervesa, cervesa!

  • La trobada més important del sud d’Europa celebra la seva 10a edició desplegant una inacabable oferta de birres artesanes nacionals i internacionals i multitud d’activitats relacionades amb aquesta beguda

beer-festival

beer-festival

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El Barcelona Beer Festival (BBF) és la millor festa de l’espuma imaginable. Es tracta de la trobada dedicada a la cervesa artesana més important del sud d’Europa, i aquest any celebra la seva 10a edició posant en lliça un catàleg inacabable de birres, amb més referències internacionals exclusives que mai, amb més oferta nacional i local que mai, amb més activitats paral·leles que mai.

La cita tindrà lloc entre aquest divendres 14 i el diumenge 16 d’octubre a la Farga de l’Hospitalet, on s’espera que hi acudeixin desenes de milers de persones ara que ja la pandèmia s’ha donat per liquidada (el 2019, abans de l’arribada del coronavirus, van ser 35.000). 

Davant un desplegament tan gran, millor tenir les prioritats clares. I una d’aquestes per a tot visitant hauria de ser l’espai BBF Cask Revolution, on 10 cerveseres elaboraran les seves cerveses en ‘cask’, barril clàssic del Regne Unit del qual se serveix la birra sense màquina ni pressió, només per gravetat, a l’estil anglès real ale. Seran cerveseres molt exclusives d’Escòcia, Polònia, Alemanya, Itàlia i els Estats Units

Notícies relacionades

La cervesa edició especial del BFF, que només pot degustar-se en aquesta cita, és obra d’Ales Agullons, que servirà el seu Hops & Hopes, resultat d’una fermentació mixta en barrils de vi del Penedès durant 18 mesos.

Com a novetat, els anomenats Pop-Ups, on es realitzaran maridatges per a tots els assistents de tres hores de durada com a màxim: amb formatges, amb ostres, amb gelats, amb xocolata... També hi haurà demostracions culinàries, trobades amb mestres cervesers, experiments sensorials, música en viu, arts escèniques, zona de jocs (futbolí, màquines d’Arcade, tennis de taula...).