Bars

Arriba a Espanya la «cervesa session» que ja és tendència a Suècia: la porta aquesta marca

Heineken, empresa a la qual pertany Cruzcampo, porta al país la nova moda que ja ha irromput als països nòrdics

Arriba a Espanya la «cervesa session» que ja és tendència a Suècia: la porta aquesta marca
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cruzcampo, propietat de Heineken, i consolidada com la marca de cervesa més consumida a Andalusia, se suma a una moda, la «session», que ja ha irromput a Suècia i Alemanya i estrena una nova ampolleta, amb la qual pretén trencar el mercat actual.

Es tracta de la «Cruzcampo Tremenda», un nou llançament amb què pretenen afegir-se a una tendència que es va popularitzar amb la pandèmia, la ‘cervesa session’, i que es diferencia dels seus anteriors llançaments pel seu baix contingut en alcohol, concretament la meitat.

Notícies relacionades

Amb només un 2,4% d’alcohol, serà el «llançament de l’any». La marca es basa en el fet que la seva cervesa, per la temperatura que hi acostuma a haver a Andalusia en els mesos d’estiu, ja és més lleugera que la de la resta. Els seus consumidors aposten per ells perquè la seva consistència li permet consumir-ne més quantitat.

Aquest tipus de consum de cervesa ha tingut molt èxit a Suècia, en què ja s’ha apoderat del 25% del mercat, i a Alemanya, el país per excel·lència de tradició cervesera, ja ha acumulat també el 8%. Amb aquesta nova ampolleta, Cruzcampo espera ser pionera i arribar al renom que aquesta tendència ja ha tingut en altres punts d’Europa.

Temes:

Begudes Alemanya