Art llaminer

El ‘Guernica’ de Picasso, en xocolata

  • Gairebé 40 rebosters han creat la peça amb les mateixes dimensions que la tela original amb motiu del 84è aniversari del bombardeig de la localitat basca

El ‘Guernica’ de Picasso, en xocolata
1
Es llegeix en minuts

Una exposició itinerant del mític quadro de Picasso ‘Guernica’, recreat en xocolata a mida real per artesans rebosters, ha quedat aquest diumenge inaugurada a la vila biscaïna que li va donar nom. A l’acte d’inauguració de la mostra, una iniciativa de la Federació Basca de Gastronomia Dolça Artesana, hi ha acudit la consellera de Desenvolupament Econòmic del Govern Basc, Arantxa Tapia.

El quadro ha sigut creat en xocolata amb les mateixes dimensions que la tela original, en la qual Picasso reflecteix la devastació causada pel bombardeig de Gernika, del qual aquest dilluns s’han complert 84 anys.

Notícies relacionades

Gairebé 40 professionals de la xocolata i la rebosteria dels diferents territoris bascos han participat en la recreació.

La mostra s’emmarca dins dels actes organitzats per recordar les víctimes de l’atac aeri, que ha celebrat aquest dilluns la seva jornada principal amb una ofrena floral a la qual acudirà el ‘lehendakari’, Iñigo Urkullu.