concurs panarra

El millor pa de Madrid és el pa rodó de Cientotreinta

La peça sedueix el jurat per «la crosta cruixent, el dens gust de cereals i un cert gust de cervesa, i la textura absolutament suau i esponjosa»

pan

pan

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

El pa rodó elaborat per Cientotreinta (als carrers de Fernando el Católico, 17, i Ayala, 28 B) ha guanyat la tercera edició del premi El Millor Pa de Madrid. El jurat ha valorat del pa guanyador que presenta «una crosta cruixent, amb dens gust de cereals i un cert gust de cervesa, molla amb alvèol equilibrat i textura absolutament suau i esponjosa.» 

Notícies relacionades

Cientotreinta és un projecte posat en marxa fa gairebé tres anys pels germans Alberto i Guido Miragoli, que consideren aquest premi un reconeixement a tot l’esforç de l’equip. El pa rodó guanyador és «un pa de veritat, un pa de cada dia, honest, treballat de manera absolutament artesanal», ha assenyalat Efe Alberto Miragoli, que ha assegurat que hi ha «molta passió, molta dedicació i molt carinyo darrere de tot el que fem».

Només farina de blat, llevat, aigua i sal

Els candidats al títol havien de presentar dos pans de quilo elaborats únicament amb farina de blat, llevat, aigua i sal que ha valorat un jurat integrat per José Carlos Capel, Telmo Rodríguez (cellerer i vicepresident del Club Matador), Juan Manuel Bellver (director de Lavinia i crític gastronòmic), Pilar Salas (periodista experta en gastronomia de l’Agència Efe), Raquel Castillo (periodista gastronòmica) i Antonio García, forner artesà de PANEM, guanyador de l’edició anterior.