¿qui va dir croqueta?

Gula Bar: quines tapes tan canalles

Aquest petit restaurant serveix platillos plens a vessar de creativitat, diversió i sabor en un local garatger

gula-bar

gula-bar / Lenka@cancaramelo

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Hi ha vida més enllà de la croqueta. Perquè no tot han de ser braves, amanides russes i la resta. A  Gula Bar(carrer del Doctor Rizal, 20) ) donen una volta de rosca a les tapes per excel·lència oferint un catàleg canalla, marxós i divertit en què es barregen sabors i conceptes de tots els racons del món.“En realitat, fem el que ens dona la gana”, resumeix el cap de cuina, Martín Marchese, fugint de les etiquetes com de la pesta.

Perquè si alguna cosa pretén amb aquesta nova aposta gastronòmica, que arriba acompanyada d’una carta devins alternatius, molts naturals, és desvincular-se d’altres projectes que ja té en marxa amb els seus socis, com el veí Santa Gula (cuina de mercat) i, a Sant Cugat, La Burguesería, Garden Pizza i Can Gula.

Gula Bar

Carrer del doctor Rizal, 20.Telèfon: 93.217.05.47Preu mitjà (sense vi): 25 €

Per començar, l’estètica del local ja anuncia que ets en un lloc diferent. No és gaire gran, però sí molt garatger, amb la cuina a la vista al centre. Es pot menjar a qualsevol de les taules altes i baixes que l’envolten o a la barra, davant els cuiners. 

LLUMS DE NEÓ

Llums de neó i ambient mogut per a tapes mogudes: llauna de musclos amb escabetx de yuzu; falsa crema catalana (sense llet ni ous, però amb un sabor que la recorda, malgrat portar blat de moro, foie curat, avellanes torrades i pell de taronja); ‘mollete’ de calamar a l’andalusa amb salsa ‘sriracha’, coco i menta picada; tàrtar de llagostí amb allada amb un ou a baixa temperatura arrebossat amb panko; ‘taco’ de costella de porc confitada i passada per la brasa amb salsa barbacoa i mongetes negres...

Notícies relacionades

¿De veritat vols una croqueta? 

 

Temes:

Restaurants