PLATS SENSE FUMS

Auto Rosellón, cuina directa

D'antic taller a restaurant que aposta per productes de quilòmetre zero. ¡Oblida't del cotxe!

Sala del restaurant Auto Rosellón.

Sala del restaurant Auto Rosellón.

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El joc de paraules resulta obvi: el que havia sigut un taller anomenat Auto Rosellón (Rosselló, 182) ara és un restaurant que va sobre rodes i que condueixen els propietaris del Toto, un altre exitós local de l’Eixample barceloní.

¿I per què funciona a aquesta velocitat de creuer aquest establiment d’aires slow food? Doncs perquè la seva aposta per una cuina fresca, de quilòmetre zero (la millor manera de no contaminar, com sí que fan els cotxes), és sòlida.

Notícies relacionades

Auto Rosellón no hi ha productes congelats, en fan servir alguns d’ecològics i els treballen en receptes simples, directes i eclèctiques que es poden tastar en el menú de migdia laborable per 14,5 euros, en el menú degustació de vuit plats sense begudes per 38 euros i en el brunch de cap de setmana

Auto Rosellón

Rosselló, 182. Barcelona. Telèfon: 93 250 45 01. Tipus de cuina: de temporada. Preu mitjà: 35 euros.

Entre els plats a destacar, carbassa rostida amb iogurt de cardamom; carpaccio de salmó amb salsa de soja, llimona i oli d’oliva acompanyat de guacamole; torrada de rosbif amb salsa remoulade; cua de toro amb vi negre que ha estat 12 hores en un forn de llenya...