Punta de ganivet

Tripa Advisor i la llebre

1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En alguns sopars hem fantasiejat amb crear un restaurant fictici per desafiar Tripa Advisor, ai, TripAdvisor. El pla era confabular desenes d'amics i llançar un lloc inexistent. Calculàvem que amb cent clics favorables podíem encapçalar el rànquingd'una població. Divendres vaig consultar la web i vaig veure que el número u de Barcelona sumava 197 vots excel·lents i a penes opinions negatives. Dijous també hi vaig entrar i a dalt de tot hi havia un altre restaurant, que regnava amb només ¡30 aplaudiments!

Per a alleujament general, la publicació Italia a tavola ha fet l'experiment amb èxit: van inventar Ristorante Scaletta, el van situar a la població de Moniga del Garda i el van impulsar fins al triomf.

Notícies relacionades

Espanta, segons el que han demostrat els italians, com n'és de fàcil manipular la classificació i que és possible enfonsar o exaltar sense contingut, de forma fraudulenta. Consulto la web quan viatjo i els primers llocs els copen establiments rars que mai recomanarien els professionals de la restauració.

Els (falsos) comensals del Ristorante Scaletta van escriure que la (falsa) llebre amb polenta era un plat per al (fals) record.