Turisme local

El parc Güell de Barcelona ofereix visites guiades a meitat de preu el cap de setmana de Sant Jordi

El parc de Gaudí reprèn aquest abril la programació de ‘tours’ en català, castellà i anglès

El parc Güell de Barcelona ofereix visites guiades a meitat de preu el cap de setmana de Sant Jordi
1
Es llegeix en minuts

El parc Güell de Barcelona reprèn la programació de visites guiades en català, castellà i anglès aquest mes d’abril coincidint amb la Setmana Santa i Sant Jordi i les sessions ja estan a disposició del públic a la web del parc. A més, durant el cap de setmana de la Diada (22 i 23 d’abril) les visites en català tindran un 50% de descompte en el preu de la guia.

Durant la Setmana Santa, de l’1 al 10 d’abril, les persones que ho desitgin podran fer recorreguts guiats amb grups reduïts de 25 persones com a màxim per conèixer més detalls sobre la història del parc Güell i les seves característiques arquitectòniques. La resta de caps de setmana d’abril també es podran fer visites guiades i l’idioma del recorregut variarà en funció del dia i la franja horària escollida.

La visita guiada al parc Güell consisteix en un recorregut d’aproximadament una hora pels punts més emblemàtics de l’espai, en els quals es descobreixen els secrets de l’arquitectura d’Antoni Gaudí i es connecta amb els valors del modernisme, la simbologia i l’harmonia que presenta el parc Güell amb la natura.

Preu

Notícies relacionades

Segons ha informat el consistori, les visites en català seran els dies 1 i 8 d’abril i el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. A més, es repartiran als visitants punts de llibre dels guanyadors del concurs «Sant Jordi i el Drac del parc Güell» que s’haurà realitzat amb les escoles de l’entorn.

El preu de la visita guiada al parc Güell és de 22 euros (16 en el cas de la promoció de Sant Jordi) i inclou l’entrada al parc i el servei de guia especialitzat.