Previsió

Temps a Barcelona, avui dimarts 28 de febrer de 2023: després de la neu, el temporal marítim

  • Segueix en directe les últimes informacions sobre les nevades, el fred i l’estat de les carreteres a Catalunya i Espanya

  • L’escalfament sobtat estratosfèric ja és una realitat: ¿què pot provocar?

Temps a Barcelona, avui dimarts 28 de febrer de 2023: després de la neu, el temporal marítim

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Barcelona i la seva àrea metropolitana no acaben de deslliurar-se de la borrasca ‘Juliette’ aquest dimarts, 28 de febrer. Per la matinada i primeres hores del matí, hi ha hagut alguna precipitació, de neu a les zones més elevades de la regió metropolitana.

I després de la pluja (i en alguns llocs aïllats la neu) en prendran el relleu els núvols i, sobretot, el temporal marítim. Es calcula que les onades superaran l’altura de dos metres a tot el litoral de Barcelona.

Notícies relacionades

El risc de pluja, tot i que siguin quatre gotes, es mantindrà durant la tarda, període en el qual empitjorarà encara més l’estat del mar. La nit serà de rigorós hivern.

La inestabilitat s’anirà reduint a partir de dimecres, tot i que les pluges aïllades podran reaparèixer qualsevol dia de la setmana. Les temperatures màximes aniran pujant, però el fred nocturn serà rigorós. El cap de setmana es preveu estable i assolellat.