Reconfiguració de les vies

Talls de Rodalies a l'agost a Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia

Els usuaris podran utilitzar els seus títols de tren per fer transbord a Renfe

rodalies

rodalies

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La circulació dels trens de Rodalies de Catalunya es veurà afectada els pròxims caps de setmana d’agost per talls als túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia, a causa de les obres de reconfiguració de les vies a l’estació de Sants.

Renfe ha informat en un comunicat aquest dimecres que els títols de transport de Rodalies seran vàlids mentre durin les afectacions per realitzar transbords a les estacions de metro de Barcelona.

En concret, el cap de setmana del 22 d’agost es tancarà la circulació de trens pel túnel de Plaça Catalunya, i es modificaran els recorreguts de les línies R1, R2 Sud, R3, R4 i R12.

Durant aquell cap de setmana, els trens de la R1 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Plaça Catalunya; la R2 Sud ho farà a la de Sants, i la R3 limitarà el seu recorregut entre Sant Andreu Arenal i Puigcerdà.

Desviacions

Els dies 22 i 23 d’agost també es modificarà el recorregut de les línies R4 i R12, que seran desviades pel túnel de Passeig de Gràcia i Clot, i no pararan a les estacions de Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera, Sant Andreu Arenal i Torre Baró.

Així mateix, el cap de setmana del 29 d’agost serà el túnel de Passeig de Gràcia el que es tallarà, i quedarà operatiu només el de Plaça Catalunya, i patiran afectacions les línies R2 Sud, R2 Nord, R3, R11, R13, R14, R15, R16 i R17.

La línia de Rodalies R2 Sud començarà i acabarà a Sants durant aquell cap de setmana, i la R2 Nord circularà parant a Plaça Catalunya i Clot i reprendrà el seu trajecte habitual a Sant Andreu Comtal.

Els dies 29 i 30 d’agost la R3 limitarà el seu recorregut entre Sant Andreu Arenal i Puigcerdà, els trens regionals de la R11 tindran com a origen i final Barcelona Estació de França, i les línies R13, R14, R15, R16 i R17 ho faran a Sants, sense parar a les estacions de Passeig de Gràcia i Estació de França.

Altres afectacions

Aquest cap de setmana, el del 15 d’agost, també hi haurà afectacions als trens de Rodalies per les obres a l’estació de Sants.

Notícies relacionades

Alguns trens de la R1, la R2 Sud i R2 Nord –es cancel·laran un total de cinc trens– no funcionaran el dissabte 15, mentre que alguns de la R3 i la R4 –un total de dos– no ho faran el diumenge 16.

A més, trens de la R16 i la R17, provinents de Tortosa (sortida a les 20.52 hores) i Salou-Port Aventura (a les 22.15 hores), finalitzaran el recorregut a l’estació de Bellvitge durant aquest cap de setmana.

Temes:

Renfe