ASSIGNATURA PENDENT A SANT MARTÍ

El Poblenou afronta la reivindicada urbanització del carrer de Joncar

El consistori destinarà més d'1,5 milions a la urbanització del tram comprès entre la rambla del Poblenou i Marià Aguiló

zentauroepp31412999 barcelona 10 de octubre del 2015  fabrica de can saladrigas 170108125751

zentauroepp31412999 barcelona 10 de octubre del 2015 fabrica de can saladrigas 170108125751

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Barcelona destinarà més d'1,5 milions d'euros a la urbanització del tram del carrer de Joncar comprès entre la rambla del Poblenou i el carrer de Marià Aguiló, al districte de Sant Martí.

El consistori de la capital catalana ha informat aquest diumenge que les obres, que pretenen "millorar la qualitat de l'espai públic i donar prioritat als vianants", començaran aquest mateix mes i està previst que s'acabin al març.

Les obres, que comprenen un àmbit de més de 2.500 metres quadrats, començaran quan s'enderroquin algunes edificacions afectades pel pla urbanístic que ja han sigut expropiades.

Notícies relacionades

Al costat del carrer que dona a la rambla del Poblenou està prevista la instal·lació d'una zona de càrrega i descàrrega, un aparcament per a motos i un espai per a contenidors.

PASSATGE ESTRET DE VORERES MÍNIMES

Aquesta reforma és una de les reivindicacions històriques al barri del Poblenou. Ja el 2012 els comerciants de la zona demanaven la seva execució, amb la intenció que el tram, al casc antic del barri, passés de ser un passatge estret de voreres mínimes i deteriorades com és avui, a convertir-se en un ample bulevard perpendicular a la rambla del Poblenou.