Colau exigeix a Mas que reconegui els resultats i els feliciti

La guanyadora de l'eleccions diu que Trias no firma res il·legal a última hora, però qüestiona la urgència

1
Es llegeix en minuts
TONI SUST / BARCELONA

La guanyadora de les eleccions municipals a Barcelona, Ada Colau (BComú), ha exigit aquest dimarts a Artur Mas que reconegui el resultat i que els feliciti. Així mateix, ha avançat que de les primeres coses que farà és demanar una reunió amb el president per parlar del deute de la Generalitat amb l'Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

Ho ha dit al sortir de la seva reunió amb el secretari municipal per abordar el calendari del traspàs de podersTambé ha assegurat ara que "no hi ha cap il·legalitat" en els acords que l'alcalde en funcions, Xavier Trias, està firmant aquests últims dies en el càrrec. No obstant, ha criticat la urgència a tancar els que no són urgents. 

Així mateix, Colau ha explicat que la seva reunió de dimarts amb Alfred Bosch (ERC) possibilita pactes "que poden ser puntals o més estables", perquè hi ha coincidències en el programa; que es reunirà amb Jaume Collboni (PSC) aquest dimecres o dijous; que espera una resposta de la CUP per a una trobada; que ja ha proposat una reunió al nou líder de l'ANC, Jordi Sánchez, i que preveu reunir-se amb la FAVB, potser la setmana que ve, "en un lloc ampli perquè hi puguin participar tots".