EL CLÀSSIC

Horari i possibles alineacions del Barcelona-Reial Madrid

Les relacions institucionals entre el FC Barcelona i el Reial Madrid no estan en el seu millor moment

Horari i possibles alineacions del Barcelona-Reial Madrid
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge vinent 19 de març el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid es tornaran a veure les cares al Camp Nou. Aquest clàssic és decisiu per al títol de lliga. El Barça pot sentenciar el campionat davant la seva afició amb una victòria diumenge, que els col·locaria a 12 punts del conjunt blanc. No obstant, una victòria del Reial Madrid al Camp Nou retallaria a 6 punts l’avantatge dels culers.

El clàssic de diumenge vinent arriba en un moment de crisi reputacional per al FC Barcelona, implicat en el ’cas Negreira’. A més, després de l’anunci del Reial Madrid en què anunciava que es personarà contra el Barça en el procediment, les relacions institucionals entre el FC Barcelona i Reial Madrid no estan en el seu millor moment.

La prova és que tot apunta que el Barça no organitzarà el tradicional dinar de directives previ als enfrontaments entre els dos clubs.

Pedri ja s’entrena

El FC Barcelona arriba al clàssic de lliga com a líder de la competició amb un matalàs de nou punts després de la victòria a San Mamés contra l’Athletic. El Barça ha recuperat ja de lesió Lewandowsky. Pedri ja s’entrena amb el grup, i per tant s’espera que tingui minuts davant el Reial Madrid sortint des de la banqueta. Dembélé afronta la recta final de la seva lesió però no estarà disponible.

Per l’altra part, el Reial Madrid ve de guanyar còmodament a l’Espanyol per 3-1 i aquest diumenge té la gran oportunitat d’aferrar-se a la lluita per la lliga. El conjunt blanc no podrà comptar amb Alaba, que continua recuperant-se de la seva lesió. No obstant, tot apunta que Mendy sí que estarà entre els convocats per al partit.

Alineacions probables per al Barça – Madrid

FC Barcelona: Ter Stegen, Balde, Christensen, Koundé, Araújo, Busquets, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Gavi, Lewandowsky i Raphiña.

Reial Madrid: Courtois, Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho, Tchouaméni, Kroos, Modric, Valverde, Benzema i Vinicius Jr.

Horari i on veure el clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid

Notícies relacionades

El partit entre el Barça i el Reial Madrid corresponent a la jornada 26 de lliga es disputarà diumenge vinent 19 de març a les 21.00 hores al Camp Nou. El matx es podrà seguir en directe a través del canal Movistar LaLiga de Movistar+.

La web d’EL PERIÓDICO farà una narració al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.