HORES FINALS DEL MERCAT

El Barça pacta amb l’Inter la cessió de Jordi Alba, pendent de l’aprovació del jugador

El Barça pacta amb l’Inter la cessió de Jordi Alba, pendent de l’aprovació del jugador

EFE/ Alejandro García

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

En les últimes hores del mercat de fitxatges, el Barça ha dissenyat una operació per prescindir de Jordi Alba, a qui Xavi havia donat el xandall de suplent contra la Reial Societat i el Valladolid. El pacte, segons ha informat el periodista Gerard Romero, seria una cessió a l’Inter, que estaria disposat a assumir només el 40% de la fitxa, una de les més altes de la plantilla. 

Notícies relacionades

Aquest esbós d’acord entre els dos clubs queda, tanmateix, a l’espera que sigui acceptat pel jugador. Alba té contracte fins al 2024 i, per tant, és l’amo del seu destí. Tot i que el paisatge que li espera al Camp Nou estigui empenyent-lo cap a la sortida.

Encreuament de laterals

Xavi vol l’arribada d’un altre lateral esquerrà (Marcos Alonso espera des de fa setmanes a Londres una trucada per volar immediatament a Barcelona), a més d’haver posat Alejandro Balde, un jove defensa de 18 anys, per davant d’Alba. Està en joc, a més, el Mundial de Qatar perquè si no té regularitat en els dos pròxims mesos de competició podria perdre el seu lloc en l’Espanya de Luis Enrique