«NO PODIA COMENÇAR MILLOR», DIU

Laporta estrena el mandat inaugurant la Cruyff Court d’Alba a l’Hospitalet

  • El nou president va acompanyar el lateral abans de reunir-se amb la junta per dissenyar les seves primeres mesures

  • «Em faria il·lusió que Messi es quedés, estima el Barça», ha dit el defensa, convençut que el Barça pot aspirar al doblet

Laporta estrena el mandat inaugurant la Cruyff Court d’Alba a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts

«No podia començar millor». Joan Laporta, el nou president del Barcelona, estava emocionat per acompanyar Jordi Alba en la inauguració de la Cruyff Court a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest camp de futbol, de gespa artificial, reuneix ara totes les comoditats que no tenia el defensa quan començava a jugar a futbol pels carrers de la seva ciutat.

«Mai podria haver sigut president del Barça sense l’ajuda de Cruyff», ha reconegut Laporta, que ha elegit aquest acte, carregat d’una enorme força simbòlica, per començar a posar en marxa el seu segon projecte. Ho ha fet a prop de l’escola Balaguer, on estudiava Jordi Alba quan era un nen.

Aquesta Cruyff Court, inaugurada al barri de la Florida de l’Hospitalet, ha sigut possible gràcies a la Fundació Cruyff, representada en l’acte per Pati Roura, la seva directora, i la Fundació de La Caixa, que tenia Xavier Bertolín, director corporatiu d’educació i màrqueting, com el seu representant, juntament amb Nuria Marín, l’alcaldessa de la ciutat.

És l’onzè dels 15 Cruyff Courts que s’inauguren a Catalunya per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. Acabat l’acte, Jordi Alba ha expressat el seu «desig» que Messi, un dels millors amics que té a la plantilla, continuï la temporada vinent. «La meva il·lusió és que es quedi. Messi estima el Barça, no hi ha dubte, és un barcelonista més. No sé quina decisió prendrà. Ja ho dirà en el seu moment quan toqui», ha dit el defensa.

Notícies relacionades

«Esperem guanyar la Lliga i la Copa», ha remarcat després el lateral esquerrà, que ha recobrat el seu millor nivell aquesta temporada de la mà de Koeman, aconseguint, a més, recuperar la confiança de Luis Enrique, que l’ha citat per al triple duel de la selecció espanyola en la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022.

«La meva intenció és fer-ho bé en el meu club. És una alegria immensa anar amb la selecció»