Martino: "Sóc el màxim responsable d'aquest mal any"

"Hi ha vegades que un no dóna la talla i no veu necessari demanar una segona oportunitat perquè no se la mereix", diu el tècnic

Després d’empatar davant el Getafe, el tècnic blaugrana reconeix que potser no es mereix seguir entrenant el Barça. / FC BARCELONA / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

Tata Martino ha fet un esforç d'oberta autocrítica. No només per la derrota davant el Getafe, sinó també per la mala temporada. "Les qüestions extraesportives són excuses. No m'agrada evitar les responsabilitats. Sóc el màxim responsable d'aquest mal any del Barcelona". Al ser qüestionat sobre si creu que es mereix o no una segona oportunitat ha deixat una resposta bastant clara. "A vegades les oportunitats es reclamen quan un creu que és lògic. Hi ha vegades que un no dóna la talla i no veu necessari demanar una segona oportunitat perquè no se la mereix. Jo ho analitzaré els pròxims dies".

Notícies relacionades

"Hem tingut alguna distracció i hem pagat car l'error. Ens han arribat poc i ens han convertit molt", ha comentat després d'explicar que havia fet els canvis de Song i Tello per intentar amarrar el xoc. "Si m'oblido de l'última jugada, l'equip ha tingut il·lusió. Hem fet molt per poder guanyar tranquil·lament i no patir en l'última jugada. Però si no hem sigut capaços de guanyar avui no ens mereixíem arribar al final amb possibilitats".

Falta de regularitat

"No és una temporada bona en l'aspecte personal ni per al Barça tampoc. Dels tres equips que lluitem per la Lliga hem sigut els menys regulars", ha assenyalat el tècnic de Rosario abans d'enumerar els principals motius del seu desànim. "No he pogut abocar totes les meves intencions en el que l'equip ha fet, no hem aconseguit cap competició, ni hem tingut regularitat ni en cap moment hem pogut tenir la millor versió excepte en ocasions molt puntuals".