LA JORNADA DE LLIGA

Busquets: "Hem comès errors que no són propis de professionals que es juguen la Lliga"

"Martino és el nostre entrenador. Quan ens vegem i prenguem decisions, les comunicarem", insisteix Zubizarreta

Sergio Busquets i Ángel Lafita lluiten per la pilota en un moment del partit.

Sergio Busquets i Ángel Lafita lluiten per la pilota en un moment del partit. / EFE / ALBERTO ESTÉVEZ

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Hem comès errors que no són propis de jugadors professionals que es juguen la Lliga". L'anàlisi de Sergio Busquets després de l'empat del Barça davant el Getafe (2-2) ha estat contundent. Encara a la gespa del Camp Nou, vestit de blaugrana, el centrecampista ha estat tremendament autocrític amb el comportament de l'equip, que s'ha deixat igualar un partit que tenia guanyat en dues ocasions. "Som els culpables", ha sentenciat. "En els últims partits havíem guanyat per la mínima i això ens podia passar. Esperem que la temporada que ve sigui diferent", ha afegit.

Notícies relacionades

Per la seva part, Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barcelona, ha retratat la impotència dels blaugranes, que s'han quedat sense possibilitats de conquistar la Lliga. "Quan el partit semblava que estava liquidat, el Getafe ha apel·lat fins a l'últim segon i ha empatat", ha declarat el director esportiu. 

Preguntat sobre Gerardo 'Tata' Martino, el directiu blaugrana ha seguit la línia d'aquestes últimes setmanes. "És el nostre entrenador, quan ens vegem i prenguem decisions, les comunicarem", ha insistit. "La temporada acabarà contra l'Atlètic i, a partir d'aquí, passaran algunes coses relacionades amb la temporada que ve", ha dit.