MESURES DE SEGURETAT

El Centre Sociosanitari El Carme de Badalona suspèn les visites per un brot de Covid-19

Es van detectar 12 nous usuaris positius, que es van afegir a la trentena de pacients ja contagiats i internats a l'àrea d'aïllament

Després d'això, s'ha fet un cribratge als 187 pacients que actualment hi ha al centre i als més de 200 professionals que hi treballen

img

img

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre Sociosanitari El Carme de Badalona ha suspès el règim de visites per un brot de Covid-19. Segons han explicat des de l’entitat, aquest dissabte passat 28 de novembre es van detectar els nous casos positius fora de l’àrea d’aïllament. Així, des de la detecció, i seguint els procediments establerts pel Departament de Salut, «s’han pres les mesures de seguretat establertes, afectant, entre altres, el règim de visites», apunta els responsables de l’equipament.

Es van detectar 12 nous usuaris Covid-19 positius, majoritàriament asimptomàtics, que es van sumar a la trentena de pacients ja positius internats a l’àrea d’aïllament. «De fet, aquests usuaris ja han sigut traslladats a la zona Covid», remarquen des del centre sociosanitari. Davant la detecció el cap de setmana, s’ha fet un cribratge als 187 pacients que actualment hi ha al centre i als més de 200 professionals que hi treballen, dels quals cinc han resultat positius.

Per tant, des del centre es potenciaran les vies d’informació telefòniques o telemàtiques per «assegurar el continu informatiu entre pacients i familiars». A més, de manera temporal, també s’han suspès els nous ingressos.

Vigilar els positius

Notícies relacionades

A part de les mesures de seguretat citades com la suspensió del règim de visites, nous ingressos, l’organització «està vigilant de prop els casos positius així com la resta de pacients, professionals i contactes per prendre les mesures pertinents en cada moment», asseveren.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA