Entrevista electoral

Piqueras posa al seu lloc Abascal a Telecinco: «Sempre porta tensió»

La trobada es va produir quatre anys després del tremend atac del líder de Vox, en el qual acusava el periodista de ser un «bast manipulador».

Piqueras posa al seu lloc Abascal a Telecinco: «Sempre porta tensió»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pedro Piqueras ha entrevistat de nou Santiago Abascal a Informativos Telecinco. La trobada s’ha produït quatre anys després d’un tremend atac del líder de Vox, en el qual acusava el periodista manxec de ser un «bast manipulador».

Notícies relacionades

L’entrevista s’ha desenvolupat amb una certa normalitat, amb preguntes directes de Piqueras sobre els temes més candents de l’actualitat com la banalització i la violència masclista per la seva banda o la seva postura cap al col·lectiu LGTBI. «Sempre porten tensió», l’ha esperat el director de l’àrea de notícies de la cadena de Mediaset.

«No som nosaltres», va respondre el polític. «A València sí», li va replicar. Abascal va aprofitar la conjuntura per estendre’s respecte a això: «El nostre candidat mai li va posar la mà a sobre a la seva dona. Si verbalment. Va cometre aquest error i va complir la seva pena. I es va apartar ell mateix, en un acte de generositat. No va ser un veto del PP del País Valencià. L’acord és satisfactori per a tothom». EN ELABORACIÓ.