#YoVotoACarlos

Eurovisió Júnior obre la seva votació ‘online’: així pots votar gratuïtament per Carlos Higes des d’Espanya

Els vots del públic compten el 50% de la classificació, mentre que l’altre 50% el decideix un jurat professional

Eurovisió Júnior obre la seva votació ‘online’: així pots votar gratuïtament per Carlos Higes des d’Espanya

CORINNE CUMMING / EBU-UER / RTVE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

El compte enrere per a la XX edició del Festival d’Eurovisió Júnior està a punt d’acabar. La Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha obert aquest divendres la votació ‘online’ per elegir l’actuació guanyadora del certamen infantil, que se celebrarà diumenge vinent 11 a les 16.00 hores al Karen Demirchyan d’Erevan (Armènia).

En l’edició júnior del concurs musical, els espectadors de cada país poden votar –gratis i ‘online’– per la seva pròpia candidatura. És a dir, els televidents d’Espanya poden donar el seu vot a Carlos Higes, el nostre representant amb ‘Señorita’, a la web oficial jesc.tv. Les votacions i tancaran just abans que comenci el xou de diumenge 11, a les 16.00 hores. Després de les actuacions, es tornaran a obrir durant 15 minuts.

Els vots registrats seran comptabilitzats per l’organització, que els convertiran en punts seguint una regla proporcional. Els vots del públic compten el 50% de la classificació, mentre que l’altre 50% del resultat final el decideix un jurat professional.

Notícies relacionades

Després del seu últim assaig al pavelló armeni, Carlos Higes i els seus ballarins han animat els espectadors espanyols a votar: «Cada vot vostre és un somriure nostre. Us agraïm molts el vostre suport».

L’artista valencià, d’11 anys, sortirà a l’escenari a defensar ‘Señorita’ en la posició onzena a la gala de diumenge vinent 11, darrere de les actuacions de Macedònia del Nord i abans que el Regne Unit.