YOTELE a la roda de premsa

Alaska, Màxim Huerta i Inés Hernand condueixen el Benidorm Fest: «Volem presentar Eurovisió»

La cantant, la ‘influencer’ i el presentador condueixen a partir d’aquesta nit la preselecció espanyola per al certamen

Alaska, Màxim Huerta i Inés Hernand condueixen el Benidorm Fest: «Volem presentar Eurovisió»

YOTELE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alaska, Màxim Huerta i Inés Hernand han sigut els protagonistes aquest matí a Benidorm. La cantant, la ‘influencer’ i el presentador són els encarregats de conduir les gales del Benidorm Fest, que arrenca aquesta nit a les 22.40 h amb la primera semifinal a La 1.

«Benidorm és una d’aquelles ciutat que he decidit adoptar. [...] És una ciutat que Europa entén bé. Em sembla intel·ligent que surti d’aquí el representant d’Espanya», ha començat dient Alaska a la roda de premsa, a la qual ha pogut assistir YOTELE. La cantant, que ja es va posar al capdavant de la preselecció del 2009, reconeix que veu «fenomenal» els candidats, tot i que no vol revelar quin és el seu preferit.

«No em mullaré, perquè no em sembla just. Només dos anys de la meva vida no m’he posat furiosa amb els meus preferits. Una va ser el 2009 i aquesta és l’altra. Òbviament tinc les meves preferències, però no les pots saber», ha expressat la cantant, molt en la línia de Màxim Huerta, que destaca que no té una favorita sinó «unes quantes».

«Benidorm és disruptiva, és la primera ciutat a acollir el ‘topless’, i el Benidorm Fest presenta cançons no normatives, diverses i ben seleccionades, i és una oportunitat única per als artistes i RTVE de brillar», ha expressat per la seva part Hernand, presentadora de l’espai de Playz ‘Gen Z’.

Notícies relacionades

La ‘influencer’ salta per primera vegada al ‘prime time’ de la pública: «Em va trucar Ana María Bordas –directora d’entreteniment de TVE– i em va emocionar», reconeix Hernand.

Per la seva banda, Màxim Huerta també ha mostrat la seva il·lusió perquè «soc eurofan des de Conchita Bautista». El presentador ha avançat que les posades en escena de les candidatures «són espectaculars». «Crec que s’obre la porta perquè els artistes vulguin venir. Estan sonant totes les cançons. Ni una campanya de ràdio», afirma el conductor. «Jo estic presentant un magazín a la televisió autonòmica valenciana i he demanat tota la setmana lliure per dedicar-m’hi. Això és brutal», ha afegit.