Màxim Huerta tanca el seu compte de Twitter després de tornar a ser assetjat amb insults i mofes a les xarxes

El presentador d’À Punt també va rebre el suport de molts usuaris i cara conegudes com Carme Chaparro: «Les gossades s’han tornat a llançar contra ell»

Màxim Huerta tanca el seu compte de Twitter després de tornar a ser assetjat amb insults i mofes a les xarxes
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Màxim Huerta pren una dràstica decisió arran de què ha passat les últimes hores. El presentador de ‘Bona vesprada’, el magazín vespertí d’À Punt, ha decidit tancar el seu compte oficial de Twitter després de tornar a rebre l’assetjament i els insults d’alguns usuaris de les xarxes socials al llarg de dimecres passat després de saber-se que li havien concedit la Gran Creu del Reial i Distingit Orde Espanyol de Carles III, juntament amb 22 exministres més.

«M’he esborrat de Twitter. En tinc prou amb IG (Instagram) i Facebook. No puc esborrar-me de la vida real. Perquè aquesta vida sí que m’agrada. La meva, la que m’envolta: la meva família, el meu nòvio, els meus amics, els meus llibres, la meva feina, els meus companys, el meu poble... DON’T LOOK UP», afirma Huerta en la seva última publicació en què parla de la medalla que li va regalar la seva àvia Irene amb la Verge del Remei d’Utiel, la seva localitat: «A ella li reso perquè la meva mare tingui salut i tots els que m’estimen entrin amb felicitat al 2022. I ho siguin».

Al llarg de les últimes hores, Huerta va rebre el recolzament de moltes altres persones, entre les quals reconegudes cares televisives com Carme Chaparro, que li va dedicar el seu últim article al portal Yahoo: «L’assetjament, la burla i el rancor el tornen a perseguir per una cosa que ell no ha demanat. El Govern ha decidit concedir una alta condecoració –l’Orde de Carles III– als últims 23 exministres, inclosos els del PP com Gallardón, i inclòs també Màxim Huerta. I les gossades s’han tornat a llançar contra ell. ¡Que profètic el que va escriure ell mateix després del suïcidi de Verónica Forqué! Recordeu l’empatia la pròxima vegada que llanceu les hordes contra algú».

Notícies relacionades

«És igual el que hagués fet el Govern. Imagineu-vos també els titulars si hagués sigut l’únic exministre a no rebre la condecoració. Imagineu-vos els tuits. Els mems. Era una decisió sempre per perdre. Max ha lluitat durant aquests tres anys i mig per oblidar, per recompondre’s com a persona i buscar un futur professional digne en una feina que sempre és de cara al públic. Avui es desperta trending topic i tot torna com una allau. Me l’imagino veient-se sepultar de nou i tremolant de por i dolor. Que poc ens han durat l’empatia i els laments», acaba dient la periodista de Mediaset en la seva publicació.

Tot i que alguns intentin amargar-l’hi amb els seus comentaris nascuts de l’odi i la falta d’empatia, la veritat és que Màxim Huerta viu un moment professional molt bo. A més d’aconseguir unes dades d’audiència bastants bones amb ‘Bona vesprada, el periodista i escriptor farà les campanades d’À Punt amb Àlex Blanquer i conduirà la primera edició de ‘Benidorm Fest’ a TVE amb Alaska i Inés Hernand, un projecte amb què es va mostrar molt il·lusionat.

Temes:

Twitter