A ‘Sálvame’

Carmen Alcayde, acusada de ser infidel al seu marit amb Dinio García: «Em sembla molt brut»

La periodista s’ha convertit en el nou blanc del programa en el qual col·labora

Carmen Alcayde, acusada de ser infidel al seu marit amb Dinio García: «Em sembla molt brut»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Alcayde es va convertir ahir en la protagonista de ‘Sálvame’. El programa va començar la seva versió ‘limón’ avançant que destaparia un dels secrets més grans de la col·laboradora, que va fitxar per l’espai de Telecinco el mes de setembre passat. Des d’aleshores havia estat situada en una posició bastant còmoda, però això va canviar radicalment durant la tarda d’ahir. 

Tot i que al principi no s’ho va prendre massa seriosament, l’actitud de la valenciana va canviar per complet quan es va assabentar de què es tractava. Finalment es va revelar que, en el passat, Alcayde li hauria sigut infidel al seu actual marit amb Dinio García mentre gravava un reportatge a Marbella sobre el tràfic de drogues. Juntament amb ells hi hauria hagut també, suposadament, una amiga de la periodista. 

Alcayde, que va desmentir per complet aquesta informació, va poder escoltar al plató la versió de Dinio: «A Carmen Alcayde la conec de fa 20 anys i el que em va fer va ser lleig. Em va fer una càmera oculta i el que em va fer no és plat de bon gust. Va ser una trampa molt lletja. Jo li vaig donar la meva amistat, li vaig obrir la meva casa, el meu local». El cubà va assegurar que va fer un trio amb les dues dones: «Em van fer l’amor entre les dues. Van amagar una camareta». 

Notícies relacionades

Després d’escoltar les declaracions de Dinio, Alcayde es va posar seriosa i va respondre de forma contundent: «No vull una batalla amb mi però em sembla molt brut el que has fet, perquè saps que és absolutament mentida». 

«No hi haurà problemes perquè el meu marit sap perfectament el que va passar. L’hi he explicat», va afegir abans d’afirmar que no va posar en cap problema l’exconcursant de r’ealities’: «A mi em van manar fer un reportatge. Amb tu no vaig destapar res. Ens vam conèixer i vas parlar del bar d’un amic. Si l’amic feia determinades coses, doncs ho sento». 

Temes:

Sálvame