Ho qüestiona

Joaquín Prat posa en dubte la victòria d’Olga Moreno contra Melyssa a ‘Supervivientes 2021’

El presentador també es va mullar sobre una de les polèmiques de l’última entrega del ‘reality’

Joaquín Prat posa en dubte la victòria d’Olga Moreno contra Melyssa a ‘Supervivientes 2021’
1
Es llegeix en minuts

Olga Moreno es va situar en el focus de la crítica en l’última entrega de ’Supervivientes 2021’. Van ser molts els que van acusar de tongo la concursant i l’organització en la prova que va guanyar contra Melyssa, un argument que també va recolzar Joaquín Prat mentre analitzava l’ocorregut a la gala.

El succés va tenir lloc durant la prova anomenada ‘Noria infernal’, en la qual es van enfrontar la dona d’Antonio David i l’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’. Moreno va tocar l’aigua amb els peus en un instant, però es va tornar a col·locar correctament. Per la seva banda, Melyssa caient al mar i perdent el repte.

Notícies relacionades

Davant l’ocorregut, molts espectadors van acusar l’organització d’haver permès la fallada d’Olga. Joaquín Prat també va comentar el tema: «¿Qui perd la prova, el primer a tocar l’aigua o el primer a caure? Si és el primer a tocar l’aigua, hauria d’haver guanyat Melyssa».

No opinava el mateix la presentadora de l’espai Ana Rosa Quintana, que després d’escoltar les paraules de Prat va defensar que havia de guanyar la prova la persona que més aguantés sense caure per complet a l’aigua.