Fa la seva secció des de casa

Pilar Rubio, en quarantena pel positiu de Sergio Ramos: «Està tancat en una habitació»

La presentadora va intervenir a ‘El hormiguero’ per videotrucada, però va participar igualment en el programa

Pilar Rubio, en quarantena pel positiu de Sergio Ramos: «Està tancat en una habitació»
1
Es llegeix en minuts

Ahir la premsa esportiva informava del positiu en coronavirus de Sergio Ramos. Aquest era el resultat de l’últim test a què ha sigut sotmès el capità del Reial Madrid, una notícia que no ha afectat el club, ja que Ramos s’estava recuperant d’una lesió muscular. La que sí que s’ha vist perjudicada és la seva dona, Pilar Rubio, que ahir no va poder acudir a ‘El hormiguero’.

Tot i que no va poder estar presencialment al plató del programa d’Antena 3, la col·laboradora sí que hi va entrar en directe a través d’una videotrucada. «¿On tens el Sergio?», va voler saber Pablo Motos, a la qual cosa ella va respondre: «Està en una habitació tancat, el que passa és que els nens han tancat per fora i no trobem la clau. No passa res», va bromejar ella.

Notícies relacionades

«Ahir a la nit vaig parlar amb ell i és asimptomàtic», va afirmar el presentador, que també va passar fa unes setmanes la Covid. Per la seva banda, Pilar Rubio va voler treure importància a l’assumpte: «Està bé, no hi ha cap problema».

«¿Li portes el menjar per sota i l’ha d’agafar i tot això?», va preguntar el conductor. «Tenim uns protocols importants. Jo em poso tres mascaretes i guants. Tinc una pantalla i de vegades me la poso. És que jo no vull agafar-la. Tinc moltes coses a fer», va explicar la col·laboradora abans de passar a fer la seva secció des de casa seva.