Estrena:

Isabel Díaz Ayuso a ‘La Campos Móvil’: «L’home pateix més agressions que nosaltres»

La presidenta de la Comunitat de Madrid inaugura el nou programa de María Teresa Campos

Isabel Díaz Ayuso a ‘La Campos Móvil’: «L’home pateix més agressions que nosaltres»
1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquest dimecres la primera entrega de ‘La Campos Móvil’ amb una entrevista a Isabel Díaz Ayuso. La conversa entre María Teresa Campos i la presidenta de la Comunitat de Madrid es va gravar a finals de febrer, abans de la revolució política que s’ha produït aquest dimecres a la regió amb les mocions de censura de PSOE i Més Madrid i la convocatòria d’eleccions anticipades.

Malgrat que l’entrevista hagi quedat desactualitzada en aquest sentit, la política popular farà parlar molt amb algunes de les seves declaracions. Aquesta tarda, ’Todo es mentira’ recollia un dels polèmics titulars que deixarà Ayuso: «L’home pateix més agressions que nosaltres».

Notícies relacionades

Isabel Díaz Ayuso ha acceptat la proposta de La Fábrica de la Tele després d’haver criticat la productora i Telemadrid per uns comentaris que es van fer a ‘El Madroño’ sobre la infanta Elena. Es pot recordar que la presidenta de la CAM va enviar una carta al director de la cadena en què catalogava com a «lamentable» una peça del programa.

(En elaboració)