Ja hi ha data

Jordi Évole aconsegueix la primera entrevista a José María Aznar a La Sexta

El periodista estrena la segona temporada de ‘Lo de Évole’ amb l’expresident del Govern com a protagonista

Jordi Évole aconsegueix la primera entrevista a José María Aznar a La Sexta
1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole torna el diumenge 28 de febrer a La Sexta amb la segona temporada de ‘Lo de Évole’. El periodista estrena aquesta nova tanda d’episodis amb José María Aznar com a protagonista, que concedeix d’aquesta manera la seva primera entrevista a la cadena d’Atresmedia. 

El mateix presentador va revelar aquest diumenge a ‘Liarla Pardo’ la identitat del seu primer convidat. «Crec que només va entrar a La Sexta el dia que va morir Suárez», va recordar Cristina Pardo, fent referència a una intervenció que va fer l’expresident a ‘Al rojo vivo’. 

Notícies relacionades

«Serà la seva primera entrevista a La Sexta», va confirmar Évole durant la seva xerrada amb la presentadora. La conversa amb Aznar es va gravar divendres i, per tant, el periodista va poder parlar amb ell sobre la sortida del PP de la seva seu a Génova. «És una entrevista que persegueixo des que vam començar ‘Salvados’ el 2008», va confessar. 

‘Lo de Évole’ torna amb aquesta entrevista a un dels personatges polítics més sol·licitats. L’exlíder del PP serà el primer dels personatges que passaran per la nova entrega de l’espai que condueix Évole per revelar aquells aspectes personals i professionals menys coneguts, sense perdre de vista la seva relació amb l’actualitat.

Temes:

Jordi Évole