A ‘Sálvame’

Carlota Corredera, sobre la commemoració del pròxim 8-M: «Toca ser responsables»

La presentadora del programa de Telecinco va assegurar que totes les feministes hauríem de trobar la fórmula comuna per manifestar-nos

Carlota Corredera, sobre la commemoració del pròxim 8-M: «Toca ser responsables»
1
Es llegeix en minuts

La proximitat del 8 de març continua generant debat sobre com s’ha de commemorar enmig de la pandèmia. Una de les últimes persones que ha donat la seva opinió al respecte ha sigut Carlota Corredera a ‘Sálvame’, cridant a la responsabilitat: «Jo, sens dubte, no sortiré».

«El que toca és ser responsables. Ara no tenim la mateixa informació que la que hi havia fa un any, per molt que hagi afectat a la gent. Totes les feministes hauríem de trobar la fórmula comuna per manifestar-nos el Dia Internacional de la Dona i perquè es continuï escoltant la nostra veu», va assegurar la presentadora a la secció ‘Con M de Mujer’ d’aquest divendres passat.

Notícies relacionades

En aquest sentit, Corredera va defensar l’opinió de les dones que sí que es mobilitzaran als carrers «amb distància i amb mascareta» el 8 de març: «Doncs escolta, si està autoritzada aquesta manifestació... Aquí n’hi ha hagut moltes durant la pandèmia i no ha passat res».

D’altra banda, la periodista també va aprofitar la secció que presenta al costat de Geles Hornedo per demanar que s’enfoquin els esforços en un altre objectiu: «Cal salvar l’estiu perquè tothom tingui feina en el turisme i l’hostaleria».

Temes:

Sálvame