¿Acceptarà?

La proposta de Jorge Javier a Carmen Borrego: li ofereix exercir un paper a ‘Sálvame’

La direcció del programa de Telecinco vol que la filla de María Teresa Campos sigui la nova defensora de l’audiència

La proposta de Jorge Javier a Carmen Borrego: li ofereix exercir un paper a ‘Sálvame’
1
Es llegeix en minuts

‘Sálvame’ va analitzar durant la tarda de dimecres l’entrevista que li ha concedit Carmen Borrego a Mila Ximénez a la revista ‘Lecturas’, on la filla de María Teresa Campos afirma que li té «pànic» a alguns col·laboradors del programa com María Patiño, Kiko Hernández o Antonio David Flores. 

Després de fer un repàs per algunes de les declaracions de l’actual tertuliana de ‘Viva la vida’, Jorge Javier Vázquez es va dirigir a la càmera per fer-li una oferta de treball: «Et proposarem que agafis el testimoni de la teva mare per convertir-te en la defensora de l’audiència». «És una proposta en ferm», va remarcar el presentador. 

Notícies relacionades

Per assegurar-se que aquesta proposta li arribava a Borrego, Jorge Javier li va enviar un missatge d’àudio en ple directe: «L’hi enviaré perquè potser no s’ho creu». «Carmen, no sé si estaràs veient el programa ara, però la direcció et proposa fermament convertir-te en la defensora de l’audiència. M’han dit que responguis per on vulguis». 

Malgrat que estava ‘en línia’, la que va ser concursant de ‘Sálvame Okupa’ va preferir no donar una resposta durant l’emissió del programa. Si accepta, Carmen Borrego passaria a exercir el ja que ja van ocupar anteriorment Carlos Lozano, Kiko Matamoros i la mateixa María Teresa Campos, que va inaugurar aquesta secció l’octubre del 2010. 

Temes:

Sálvame