Record al seu fill Álex

Emotives campanades amb Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE: «Aquesta nit vull enviar un missatge d’esperança»

L’actriu es va mostrar molt emocionada al llarg de la retransmissió i va assegurar que va voler ser present en aquell moment per agrair totes les mostres de carinyo que ha rebut

Emotives campanades amb Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE: «Aquesta nit vull enviar un missatge d’esperança»
2
Es llegeix en minuts

L’emoció va ser la principal protagonista de l’especial de les campanades de RTVE. Ana Obregón i Anne Igartiburu van acompanyar els espectadors de la cadena pública en els últims moments del 2020, cosa que va suposar la reaparició de l’actriu després d’un dur any, marcat per la mort del seu fill Alex Lecquio: «Estic molt emocionada. D’aquesta forma, m’agradaria donar-li les gràcies de cor perquè he rebut moltíssimes mostres carinyo. Volia ser aquí per agrair-l’hi».

«Aquesta nit vull enviar un missatge d’esperança. Sé que moltes persones que estan a casa han passat un any difícil i s’identifiquen amb mi perquè també han perdut un ésser estimat. Aquesta nit, quan sonin les 12 campanades, sé que els recordarem. Sé que mirarem al futur amb la convicció que junts, però amb molta responsabilitat, sortirem d’aquest túnel», va assegurar Obregón mentre sonava l’actuació de Nacho Cano amb ‘Un año más’ de fons, i va tenir també un especial record a totes les persones que han mort: «Per la pandèmia, també moltíssimes pel càncer, que gairebé mai se’n parla. Per això, els que són els veritables herois d’aquest any, són els que han lluitat fins al final. Pels que continuen lluitant, demanaré un aplaudiment». 

A més de realitzar una constant crida a l’esperança i tenir un record especial als sanitaris, Obregón també va tenir present el seu fill Álex al recordar algunes de les seves reflexions i al enviar-li bastant emocionada un petó al cel, com ha fet sempre que ha retransmès les campanades: «El més important en aquesta vida és dedicar temps i amor a les persones que estimes, perquè quan te’n vas, és l’únic que t’emportes. Però per dedicar aquest amor i aquest temps a les persones que estimes, has de tenir les persones que estimes amb tu. I per aconseguir això, hem de ser responsables».

Notícies relacionades

«El motiu pel qual volia ser aquí era perquè la gent veiés que estic enviant un missatge d’esperança tot i ser una mare que ha perdut un fill. Sé que tothom ho està passant malament, alguns pitjor que d’altres. Només depèn de nosaltres. Amb aquesta pandèmia es pot acabar. Ja que hi som, vull demanar més diners per a la recerca del càncer perquè cada any en moren moltes persones a Espanya. Són els grans oblidats», va afirmar l’actriu, que també va revelar que les campanades havien sigut la tercera sortida en vuit mesos al parlar del seu vestuari.

Altres dels moments destacats de la retransmissió van tenir lloc després de concloure les campanades. Mentre tenia lloc l’espectacle de focs artificials, Anne Igartiburu va recolzar Ana Obregón després que tornés a emocionar-se, buscant-la amb la mirada i agafant-la de la mà com a gestos de complicitat, detalls que es van repetir en altres instants similars de la retransmissió: «No podem ni parlar».

Temes:

TVE