FA QUATRE ANYS

Els Gemeliers recorden a 'La resistencia' el seu pas per 'Pasapalabra': «La vam fer grossa»

Jesús i Daniel Oviedo van visitar per sorpresa Broncano i van parlar del dia que van participar en el concurs de Telecinco

gemelieres

gemelieres

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els Gemelieres van ser aquest dilluns els convidats sorpresa de Quequé al plató de ‘La resistencia’Jesús i Daniel Oviedo van visitar el programa de David Broncano i van recordar amb humor el seu divertit pas per ‘Pasapalabra’ ja fa quatre anys, quan els nervis els van jugar una mala passada que va ser molt comentada a les xarxes socials.

«La vam fer grossa», van reconèixer els germans durant la seva conversa amb el presentador de Movistar+, que no recordava algunes de les absurdes respostes que van donar en el concurs. «Ens van preguntar pel setè mes de l’any i vam dir ‘dijous’», van dir alhora els cantants, que actualment participen en la vuitena edició de ‘Tu cara me suena’, paralitzada pel coronavirus.

Notícies relacionades

«No em sé les normes de ‘Pasapalabra’ però l’hauria donat per correcta per la creativitat», va fer broma Quequé davant dels Gemeliers, que van recordar que el plató era «ple de nens», perquè es tractava d’una edició especial. A més, Jesús va rescatar un altre error que va sorprendre els espectadors: «¡Amb la ‘o’ va dir ‘isla’!».

Per restar importància a aquells lapsus, Daniel va explicar que al plató es viuen molts més nervis: «És clar, tothom veu des de casa el cercle amb el temps i dius ‘cony, és fàcil’. Però allà davant... Està justificat, va ser fa tres anys, no passa res». «Oblideu-ho, que ens continuen recordant aquestes merdes», va demanar entre rialles el seu germà.