XARXES SOCIALS

Avilés rep un gran 'zasca' d'un antic presentador de Cuatro: «Vine a descarregar camions amb mi»

El col·laborador va protagonitzar una vergonyosa entrevista en 'prime time' que Mediaset va programar per competir amb 'Pasapalabra'

aviles

aviles

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’absurda entrevista protagonitzada per José Antonio Avilés, que Telecinco va muntar en l’últim moment per fer front a la tornada de Pasapalabra a Antena 3, ha deixat l’encara col·laborador de ‘Viva la vida’ sense els pocs arguments que li quedaven i ha rebut dures crítiques tant dels diferents col·laboradors de la cadena com dels espectadors que van veure l’especial.

D’entre la gran quantitat de missatges negatius en les xarxes socials, amb nombrosos que li van titllar de mentider, fantasma i d’intentar enredar per no respondre a res i que passés el temps ràpid, va destacar el d’un antic rostre de Cuatro, un presentador molt conegut en el seu moment que no va poder evitar donar un sonat ‘zasca’ al supervivent davant l’esperpent que va protagonitzar.

Es tracta d’Aitor Trigos, rostre mític de la cadena quan pertanyia al grup Prisa, que va presentar espais com ‘Amor en la red’ i ‘Las mañanas de Cuatro’, amb Concha García Campoy Gonzalo Miró. «Espero que se li tanqui el món de la televisió i que vingui a descarregar camions amb mi, a veure si per a això val».

Notícies relacionades

El comunicador, molt popular en el seu moment també després d’un breu pas per Antena 3, mostrava així el seu enuig pel vergonyós espectacle protagonitzat per José Antonio Avilés, que va començar la seva intervenció reconeixent que havia enganyat diferents persones i que s’havia inventat una vida paral·lela.

Aitor Trigos fa temps que està apartat de la televisió, en la qual va arribar a convertir-se en un dels presentadors més coneguts. Va tornar fa un any i mig per concedir una entrevista a Jorge Javier Vázquez a ‘Sábado Deluxe’, on va confessar la complicada etapa personal que havia passat després d’haver triomfat en la televisió i no haver sabut gestionar el seu èxit.