DEP

Mor el Mago Montty, col·laborador de Raffaella Carrà a TVE, a causa del coronavirus

El conegut il·lusionista va barrejar la màgia amb l'humor al llarg dels seus més de 30 anys de carrera

mago-montty

mago-montty

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Francisco de Paula Montosa Mateos, més conegut com a Mago Montty, ha mort aquest diumenge als 66 anys a causa del coronavirus. L’il·lusionista, que va barrejar l’humor i la màgia al llarg dels seus més de 30 anys de carrera, va ser un dels col·laboradors del mític ‘¡Hola Raffaella!’ emès a TVE entre 1992 i 1994.

Abans del seu desembarcament a la televisió, on es va estrenar el 1987 amb l’especial ‘Fin de año’ de la tele pública, el Mago Montty havia actuat en algunes de les discoteques i sales més importants de tot Espanya. Després del seu pas per La 1, va fer el salt a Antena 3 per col·laborar amb Concha Velasco a ‘Encantada de la vida’

Notícies relacionades

El Mago Montty, que va popularitzar les paraules ‘¡Hula, hula, hula!’ abans dels seus trucs, també va treballar com a director artístic i mestre de cerimònies en el camp de l’animació de creuers. Així mateix, com recull la seva pàgina web, va actuar en diverses ocasions en la Volta Ciclista a Espanya en la dècada dels 2000.

Després de conèixer-se la notícia de la seva mort, rostres molt coneguts de la televisió han volgut recordar l’il·lusionista amb unes afectuoses paraules. «Era una de les persones més agradables, alegres i educades que he tingut la sort de conèixer», escriu Luis Larrodera. Jandro, d’‘El hormiguero’, apunta que el programa de Raffaella Carrà «no hauria sigut el mateix sense ell»