DECLARACIONS

Jorge Javier Vázquez, abans de la seva nova operació: «Faré testament»

El presentador haurà de passar de nou pel quiròfan el pròxim mes de desembre

jorge-javier

jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez anunciava fa uns dies que al desembre haurà de tornar a passar pel quiròfan per sotmetre’s a una nova operació després de l’ictus que va patir el mes de març passat. I ara, el presentador estrella de Telecinco ha revelat com es troba després de conèixer aquesta nova complicació relacionada amb el seu estat de salut. 

«Abans d’operar-me, faré testament», ha revelat Jorge Javier en declaracions a una revista que qualifica aquesta nova intervenció quirúrgica com a «complicada». «Tot i que sembli mentida la mort t’espanta menys perquè deixar-ho tot ben organitzat tranquil·litza moltíssim», assegura. 

Notícies relacionades

«No és que tingui por de l’operació, però soc cada vegada més conscient de la fragilitat de la nostra existència», reconeix Jorge, que malgrat aquest nou revés, confessa que es troba en un moment «particularment feliç i molt estable». «Professionalment, estic disfrutant molt i, personalment, molt content», assenyala. 

La setmana passada Jorge Javier va confirmar que haurà d’operar-se, uns dies després que avancés a ‘Sálvame’ que existia aquesta possibilitat. Segons ell mateix va informar, els metges li van detectar un estrenyiment molt lleu, de menys d’un 15%, en un dels stent que li van implantar després de patir l’ictus.