HO EXPLICA TOT

Alonso Caparrós recorda a 'Sálvame' la seva sorprenent anècdota sexual amb Terelu Campos

El col·laborador de l'espai de Telecinco va assegurar que la presentadora es va quedar adormida quan anaven a mantenir relacions

alonso-caparros

alonso-caparros

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amb Dinio García de plena actualitat per la seva participació en la setena edició de 'GH VIP', 'Sálvame' va debatre durant la tarda d'ahir el seu romanç amb Marujita Díaz. Els col·laboradors van recordar que el cubà va arribar a explicar durant una de les seves visites al 'Deluxe' que l'actriu es va quedar dormida mentre mantenien relacions sexuals, motiu pel qual Alonso Caparrós va recordar una experiència molt semblant de què ja havia parlat en un altre moment. 

«Com Terelu amb mi, que se'm va quedar dormida,» va dir el col·laborador, que va desencadenar les rialles dels seus companys. «Això em va passar a mi, molt malament, molt malament. Vaig estar tres setmanes sense aixecar cap», va relatar Caparrós entre rialles. «Es va adormir, així de fàcil», va afegir davant de la sorpresa de Rafa Mora: «¿I què vas fer?». «¡Deprimir-me!», va exclamar el protagonista d'aquest episodi. 

Notícies relacionades

«A Terelu les estàs deixant com un drap. Que se t'adormi una senyora de 80 anys, d'acord, però Terelu...», va comentar pel seu parte Kiko Hernández. Els tertulians van deixar de banda el debat sobre Dinio per centrar-se en l'anècdota de Caparrós, que va continuar aclarint els dubtes dels seus companys. «¿Després la vas despertar?», li va preguntar Gustavo González, a la qual cosa ell va respondre: «No va ser un dia, van ser dos»

«El primer dia me'n vaig anar, però el segon vaig dir que l'acabava jo només si feia falta», va concloure Caparrós, que va recordar que ja havia parlat d'aquest tema amb Terelu davant de les càmares i que tots dos s'ho prenen amb humor. 

Temes:

Sálvame