SALVADA PER L'AUDIÈNCIA

'Supervivientes': Isabel Pantoja diu que vol abandonar però recula després de les advertències de Carlos Sobera

El presentador li va recordar que "abandonar té conseqüències serioses" i va fer referència al cas d'Azúcar Moreno

sobera-pantoja

sobera-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els quatre nominats de 'Supervivientes' van tornar a enfrontar-se aquest dimarts a la nit a la cerimònia de salvació i, una setmana més, Isabel Pantoja va aconseguir deslliurar-se de la nominació. La tonadillera va resultar ser la concursant que més recolzament ha rebut per part de l’audiència, motiu pel qual l’expulsió de dijous que ve es decidirà entre Chelo García Cortés, Violeta i Lidia.

No obstant, malgrat la salvació, Isabel va tornar a deixar clar que vol abandonar el concurs i va fer una nova temptativa d’abandonament sense pensar-s’ho dues vegades. "Vull marxar, necessito estar amb els meus [...] tots els concursants que estan aquí valen molt. Jo necessito estar a casa ja, amb la meva mare, que la trobo a faltar moltíssim", va compartir la cantant entre llàgrimes abans de rebre una seriosa advertència de Carlos Sobera.

Notícies relacionades

A més de traslladar-li tot el recolzament que té a Espanya, ja que ha sigut salvada durant dues setmanes consecutives, el presentador li va recordar que abandonar "té conseqüències serioses en tots els terrenys". "En l’econòmic i en termes ètics i morals, has de valorar això", li va dir Sobera abans de fer menció al cas d’Azúcar Moreno, això sí, sense anomenar-les: "Hi ha hagut gent que ja ha abandonat, han violentat el pacte d’estar a 'Supervivientes' i les conseqüències no han sigut bones. Han sigut nefastes, fins i tot a nivell professional".

Unes paraules que la tonadillera va captar a la perfecció i que la van fer canviar d’opinió a l’instant: "Fins al dia d’avui he estat patint [...] si m’he de quedar una setmana més, aquí estaré". A més, Isabel Pantojava tenir l’oportunitat d’intercanviar un parell de paraules amb la seva filla, present al plató. També Violeta va tenir el privilegi de xerrar amb la seva germana, la qual cosa va provocar l’enuig de Mónica Hoyos, que va recordar que tots els ‘supervivents’ troben a faltar els seus familiars i volen parlar amb ells, una cosa que podran fer aquest mateix dijous.