NOU SINGLE

El Koala fica la pota i destapa el seu playback a 'Viva la vida'

El concursant de 'GH VIP 6' va presentar en l'espai de Telecinco la seva nova cançó, però l'actuació no va sortir com esperava

koala

koala

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Viva la vida' va rebre aquest diumenge la visita d’El Koala, que a més de parlar del seu pas per la sisena edició de 'GH VIP', va aprofitar per presentar davant de l’audiència el seu nou single. "Es diu 'Sin Fumar', que tothom deixi de fumar si us plau", va dir abans de situar-se en el centre del plató per interpretar el tema. 

No obstant, l’actuació no va ser del tot com s’esperava. Ja fos per una badada o una fallada tècnica, el cert és que elKoala va emmudir a l’inici de la cançó i es va limitar a animar el públic mentre sonava el playback. Malgrat sortir del pas, es va parlar molt del vergonyós moment a les xarxes socials. 

Notícies relacionades

Minuts abans de la presentació del seu single, el Koala es va enfrontar al seu pas per Guadalix de la Sierra i a les crítiques que l’acusen d’haver-se acostat a Miriam per arribar lluny en el concurs. "Amb ella he disfrutat com un porquet en un bassal", va assegurar el cantant per aclarir que la seva amistat amb la peruana era real. 

Respecte a l’acostament de Suso a la guanyadora durant els últims dies de convivència, el Koala va preferir no ser clar i es va limitar a quedar bé amb els dos concursants: "Va fer amistat amb la Miriam en les dues últimes setmanes, ella el va perdonar i jo ho respecto". 

Temes:

Gran hermano