XARXES SOCIALS

Jorge i Miri ('Masterchef') reprenen la seva relació tres mesos després d'anunciar-ne la ruptura

Els concursants del talent xou de TVE han intercanviat uns missatges que confirmen l'acostament

jorge-miri

jorge-miri

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Jorge Brazález i Miri, concursants de la cinquena edició de ‘Masterchef’, sorprenien els seus seguidors a finals d’agost a l’anunciar la seva inesperada ruptura sentimental. I tres mesos després, sembla que els dos cuiners podrien haver reprès la relació que van iniciar després de conèixer-se al talent xou de TVE. Així ho han donat a entendre tots dos en xarxes socials, amb dues fotografies que han despertat els rumors. 

El guanyador de ‘Masterchef 5’ ha compartit una imatge des de Nova York en què apareix al mig d’un carrer nevat, al costatd’una taula en què es llegeix el nom de Miri acompanyat d’un cor. “Perquè sí”, escriu al post, que ja frega els 30.000 likes i que acumula més de 500 comentaris. “Parella top”, escriu en un d’aquests Nathan, un dels seus companys en el concurs. 

Notícies relacionades

La reacció de Miri no s’ha fet esperar, que ha respost a Jorge amb un altre missatge a la mateixa xarxa social. “I així contesto jo... ¿per què no?”, escriu al costat d’una fotografia en què es mostren abraçats l’un a l’altre. Amb aquest intercanvi de missatges, els seguidors dels xefs han interpretat que tornen a estar junts, tot i que de moment cap n’ha fet declaracions. 

Jorge, que actualment col·labora a ‘Viva la vida’ per compartir receptes amb els espectadors, també va utilitzar les xarxes socials per anunciar que havien decidit posar un alt al camí. “Miri i jo hem decidit distanciar-nos. Oblideu què som o què serem. No fan falta etiquetes”, va escriure a finals d’estiu.

Temes:

Masterchef