NOU FITXATGE

María Jesús Ruiz s'estrena com a col·laboradora de 'Sálvame': «Tinc una mica de por»

La model i exconcursant de 'Supervivientes 2018' s'incorpora a l'equip de tertulians de l'espai de Telecinco

mara-jess-ruiz

mara-jess-ruiz

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

‘Sálvame’ ha augmentat des d’aquest dimarts, 9 d’octubre, el seu equip de col·laboradors. Després de visitar el ‘Deluxe’ dissabte passat,María Jesús Ruiz s’ha guanyat una cadira com a tertuliana a l’espai que produeix La Fábrica de la Tele. “Estic nerviosa perquè vull estar bé i tinc una mica de por. És un programa marxós i hi ha una família ja feta des de fa temps”, ha reconegut la nova incorporació. 

A l’inici del programa, Paz Padilla ha xerrat amb María Jesús Ruiz per conèixer les seves impressions en vista d’aquest nou repte televisiu. “A Sálvame m’hi he sentit recolzada i atacada, perquè les notícies es donen moltes vegades amb crueltat”, ha assegurat la model abans d’unir-se a la resta dels seus companys. 

Notícies relacionades

“No em feu por perquè no sou lleons de la jungla”, ha aclarit María Jesús Ruiz, que ja va treballar com a col·laboradora a ‘Sálvame’ el 2009. Així ho ha recordat Kiko Hernández: “Això sí, va estar dos mesos”. Ara, l’exconcursant de ‘Supervivientes 2018’ torna amb la intenció d’aguantar més temps en el programa: “Em comprometo amb tots els projectes que firmo”. 

El seu primer dia, María Jesús ja ha mantingut una petita topada amb Mila Ximénez. La principiant s’ha assegut al lloc que sol ocupar la veterana, que li ha llançat una petita pulla: “Te’n vas tres dies i al tornar ha canviat tot”. En vista de la tensió creixent en l’ambient, Carmen Borrego ha tret la cara per la María Jesús: “Li donarem una oportunitat”