Aquest dissabte

Café Quijano visita l’Atrium de Viladecans dins del Manhattan Tour 2022

  • El trio de germans presentaran en directe el seu últim àlbum publicat, ‘Manhattan’

Café Quijano visita l’Atrium de Viladecans dins del Manhattan Tour 2022

atrium viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El trio Café Quijano torna als escenaris per presentar en directe el seu últim àlbum, ‘Manhattan’. Manuel, Raúl i Óscar Quijano estaran aquest dissabte, 30 d’abril, a l’Atrium de Viladecans (Baix Llobregat) dins de la seva gira Manhattan Tour 2022.

Des de finals dels anys noranta, el trio de germans no para de treure música, i ara, tres anys després de l’últim àlbum, ‘La vida no es Lalala’, tornen en escena amb ‘Manhattan’ i el seu últim single publicat, «La Jamaicana».

El nou single explica una història d’amor sorgida a la mansió d’un lord. El protagonista coneix una dona jamaicana de la qual s’enamora bojament, i es converteix en un mar de satisfaccions i dubtes. Des del primer compàs, el so és característic del trio, el dels seus primers èxits, i la trama s’explica amb aquell llenguatge peculiar que caracteritza totes les composicions del grup.

Amb aquesta nova cançó, es dona pas al que serà la «segona part» de l’àlbum publicat l’any 2001, ‘La taberna del buda’, coincidint, a més, amb el 20è aniversari de la seva publicació.

Notícies relacionades

Les entrades per veure l’espectacle dels rockers espanyols ja estan a la venda en la web de l’Atrium de Viladecans.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans