Innovació

Les jornades d’indústria i innovació IND+I de Viladecans tornen en format virtual

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta sèrie de conferències que conviden a reflexionar sobre els canvis en el model econòmic i de societat

Les jornades d’indústria i innovació IND+I de Viladecans tornen en format virtual
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobergat) torna a acollir avui i demà una nova edició de les jornades IND+I (Indústria més Innovació), en aquest cas la cinquena. Durant dos dies representants de la indústria, les administracions públiques i la investigació i el desenvolupament discutiran sobre les tendències i innovacions industrials, així com les polítiques d’innovació i competitivitat necessàries per abordar-les. Els actes es poden seguir ‘online’ prèvia inscripció a la pàgina web de les jornades i es poden recuperar al canal de Youtube de l’Ajuntament de Viladecans.

IND+I torna al municipi del Baix Llobregat i convida a reflexionar sobre els canvis en el model econòmic i de societat, i també sobre els reptes i projectes de país davant la pandèmia respecte a la innovació i la indústria. «La crisi sanitària, social, econòmica i mediambiental que vivim pot ser el revulsiu per transitar cap a un nou model de societat. IND+I 2021 vol reflexionar sobre aquest gran repte i proposar, debatre i pensar en solucions concretes que el mercat, l’Administració, la societat i el sector de coneixement estan plantejant ara».

Programa de conferències

En l’apartat de la trobada IND+I Update, l’enginyer de Telecomunicacions Xavier Ferràs, professor del Departament de Direcció d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’Esade ha parlat avui sobre les tendències transformadores derivades de la pandèmia. Després, a l’IND+I Talks, el secretari general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, ha ofert una xerrada sobre les oportunitats per a la transformació que donen els fons Next Generation de la Comunitat Europea (NGEU); i Carolina Rodríguez i María González Picatoste, representants de l’Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, han presentat tres projectes que opten a aquests fons. Avui també ha tingut lloc l’IND+I Conversations, en què Ana Sánchez, CEO d’ITIM Advisers i presidenta de la Comissió Societat Digital a Foment de Treball, i José Molero, del FEI, xerraran sobre sobirania tecnològica.

Notícies relacionades

Demà, Teresa Riesgo exposarà el paper dels ecosistemes locals en la transformació i els NGEU com a motors. I l’àmbit IND+I Science comptarà amb la intervenció d’Eudald Carbonell, codirector de la Fundació Atapuerca, i David Ceballos, CEO d’Astroland pronunciant la conferència ‘D’Atapuerca a Mart’.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO