Dietes

Perd fins a 6 quilos en un mes incorporant aquest caldo depuratiu a la teva alimentació

Aprima’t ràpid i amb facilitat amb aquest plat senzill

Perd fins a 6 quilos en un mes incorporant aquest caldo depuratiu a la teva alimentació
1
Es llegeix en minuts

Pensar que una dieta miracle és la solució quan es busca reduir pes és un error. No hi ha cap remei màgic per aprimar-se i evitar l’efecte rebot, però sí que hi ha alternatives que ens poden ajudar a perdre pes d’una manera més ràpida en algun moment puntual i hàbits que complementen altres dietes. Abans de començar qualsevol activitat per perdre pes, hem de tenir clar que sempre cal acudir a un professional que ens aconsellis i ens doni les pautes que necessitem conèixer per aconseguir els nostres objectius.

Dit això, dins de la tendència dels caldos depuratius que ajuden a perdre pes i a posar a punt l’organisme després d’alguns excessos, està agafant molta popularitat la sopa de fonoll per aprimar-se.

¿Què és el fonoll i quines propietats té?

 El fonoll és una planta aromàtica amb fulles plomoses considerada un remei tradicional per tractar una àmplia varietat de qüestions, especialment relacionades amb la digestió, la depuració de l’organisme i la perduda de pes. Es recomana també per a problemes renals de fetge i fins i tot per tractar el mal alè. Una de les maneres més populars de consumir-lo és amb infusions, tant amb les seves llavors com a partir del seu bulb.

No obstant, també es pot consumir en sopa.

Sopa de fonoll per aprimar-se

Notícies relacionades

Per a aquesta recepta de sopa de fonoll cal:

  • 1 litre de caldo de verdures

  • 1 bulb i les fulles de fonoll

  • 2 apis frescos

  • Mitja ceba

  • 1 patata

  • 2 cullerades d’oli d’oliva

Elaboració

En primer lloc es pelen i es piquen el fonoll, l’api, la ceba i la patata per posar-los a coure al caldo de verdura. Quan tots tinguin una textura tova, es retiren del foc i es trituren. S’amaneix amb l’oli d’oliva, se salpebra al gust i se serveix, tant calenta com freda.