Solució eficaç

La rentadora s’ha omplert d’escuma: ¿i ara què faig?

¿Per què cal deixar la porta de la rentadora oberta quan acaba el rentat?

Això és el que no has de ficar mai a la rentadora

¿Per a què serveix ficar paper d’alumini a la rentadora?

El botó secret de la rentadora que deixa la roba com si s’acabés de comprar

La rentadora s’ha omplert d’escuma: ¿i ara què faig?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’acumulació d’escuma a la rentadoraes pot convertir en un problema, no només per les seves conseqüències sobre aquests electrodomèstics, sinó perquè a llarg termini també poden fer malbé el teixit de la roba. Per sort, les xarxes socialesi plataformes especialitzades són nínxols on trobar solució a tota mena de contratemps domèstics, i aquest no és l’excepció.

Si bé és cert que la prevenció del mal funcionament de la rentadora pot ser la millor via per evitar situacions no desitjades a la llar, de vegades és inevitable trobar-s’hi, per la qual cosa resoldre-les a temps pot ser decisiu tant pel bé de l’aparell com del que aquest conté.

Retirada i neteja

L’aparició d’escuma en excés se sol deure a errors en la quantitat de sabó utilitzat en el rentat. De totes maneres, si el programa ja està funcionant i s’adverteix d’aquest problema, la millor opció serà aturarl’electrodomèstic. Cal destacar que les rentadores més modernes poden detectar aquesta acumulació d’escuma i corregir el seu mode de rentat per eliminar-la.

Notícies relacionades

En cas de no comptar amb una màquina d’aquestes característiques, després de detenir el centrifugat s’ha de netejar l’interior del tambor amb un drap sec abans de posar la rentadora a càrrega completa. A continuació, s’omplirà automàticament d’aigua i s’hi hauran d’inserir dues tasses de vinagre blanc destil·lat perquè neutralitzi els residus restants. Finalment, s’ha de completar el cicle de rentat i programar-ne un de nou per garantir una netejaexhaustiva.

Altres solucions passen per afegir una mesura d’esbandida o suavitzant que minimitzi la presència d’escuma, a més d’executar un programa d’aigua calenta sense aplicar-hi cap tipus de detergent o una altra substància química, de manera que sigui l’aigua la que netegi l’interior de la rentadora.