Trucs pràctics

¿Per què la gent està ficant boles de paper d’alumini a la rentadora?

Així és el truc de les pilotes de tennis: ja no veuràs borrissols a la rentadora

En boca de tots: la substància màgica per a la rentadora

¿Per què la gent està ficant boles de paper d’alumini a la rentadora?

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts

La bugada és una feina de casa tant esgotadora com necessària. Per aconseguir el màxim rendiment a l’hora de rentar la roba, hi ha diferents trucs que cal tenir en compte, els quals serveixen per treure més partit a cada programa de rentada i, sobretot, contribueixen a allargar la vida útil de les peces.

Tot i que pugui semblar que la rentadora només actua en benefici de la roba, el cert és que, a més d’eliminar-ne taques, també la desgasta. Això es deu a les petites descàrregues que es produeixen per la fricció durant el centrifugat, les quals causen danys mínims, però irreversibles, sobre els productes tèxtils que es troben dins del tambor. Per sort, hi ha una manera ràpida i senzilla de solucionar aquest problema.

Paper d’alumini

Notícies relacionades

L’electricitat estàtica que es genera durant la rentada, sobretot en electrodomèstics o programes que utilitzen poca aigua, pot suposar un contratemps a l’hora de mantenir en bon estat de la roba. Aquesta acumulació de càrrega elèctrica atrau borrissols i altres elements cap a les peces, que pateixen el desgast al seu teixit o perden el seu aspecte original.

@veral_oficial Col·loca paper d’alumini a la rentadora... #trucosdelimpieza #tipdelimpieza #tipshogar #hogarlimpio #ropalimpia ♬ La Bachata – Manuel Turizo

Amb tot, n’hi ha prou d’introduir tres boles de paper d’alumini al tambor de la rentadora perquè aquestes absorbeixin l’energia i protegeixin les peces de possibles perjudicis. D’aquesta manera, s’aconsegueix allargar la vida útil de la roba i, a més, es poden reutilitzar les boles a les rentades següents.