Wiggins guanya l'última contrarellotge i deixa el Tour definitivament sentenciat

Froome s'ha classificat també segon en l'etapa en què Luis León Sánchez aconsegueix la tercera plaça pensant en els Jocs

Wiggins roda durant la contrarellotge, camí de Chartres.

Wiggins roda durant la contrarellotge, camí de Chartres. / BOGDAN CRISTEL (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Chartres (Enviat especial)

Per si quedava algun dubte,Bradley Wiggins ha deixat elTour 2012definitivament sentenciat després de la seva segona exhibició en l'art de lacontrarellotge al superar sense aparents problemes el seu company d'equipChris Froome, que l'acompanyarà aquest diumenge al podi de París amb l'italiàVincenzo Nibali, tercer de la general.

Wiggins, des del primer dels 53,5 quilòmetres, amb una posició gairebé robòtica sobre la bici, ha marcat els millors temps, dels qual només han estat a prop, almenys en la part inicial de l'etapa, Froome i tambéLuis León Sánchez, que avui s'ha classificat tercer, cosa que obre una porta a l'esperança de cara a la lluita per les medalles en la prova cronometrada delsJocs de Londres.També hi participarà el suísFabian Cancellara, que va marxar del Tour fa uns dies per assistir al part de la seva dona.

A 50 km/h

Notícies relacionades

Froome s'ha classificat avui a 1.16 minuts del seu cap de files mentre que 'Luisle' ha cedit 1.50 minuts. Wiggins ha rodat a 50 quilòmetres per hora, una velocitat envejable, pròpia d'autèntics dominadors en l'especialitat i del mallot groc com Miguel InduráiniLance Armstrong.

Aquest diumenge, a París, finalitza el Tour 2012 amb la tradicional etapa al voltant dels Camps Elisis. També pujaran al podiThomas Voecklercom a millor escalador,Peter Sagan, que ha guanyat el mallot verd de la regularitat i els integrants delRadioShack, com a millor equip.Haimar Zubeldia, sisè definitivament de la general, tindrà l'honor per tant de pujar al podi com a integrant de l'esquadra luxemburguesa. Wiggins es convertirà demà en el primer britànic que guanya la ronda francesa.