Ciclisme

¿On veure per televisió la Vuelta a Espanya 2023?

El dissabte 26 d’agost dona inici la ronda espanyola, que recorrerà 3.153,8 quilòmetres de la nostra geografia fins a trobar el seu guanyador

¿On veure per televisió la Vuelta a Espanya 2023?
1
Es llegeix en minuts

La Vuelta a Espanya 2023 arrenca a finals d’aquest mes, el dissabte 26 d’agost. Durant 21 dies els aficionats podrem seguir les evolucions dels ciclistes a través dels 3.153,8 quilòmetres dels quals consta aquesta edició de la prova. La ronda espanyola recorrerà les comunitats de l’est del país, regades pel Mediterrani, abans de traslladar-se a Castella i Lleó, vorejar la cornisa nord i acabar en terres madrilenyes. Al llarg de les seves 19 etapes (hi ha dos dies de descans, un entre les etapes 9 i 10 i un altre entre les etapes 15 i 16, que completen les 21 jornades amb què compta la carrera) els esportistes pugnaran per coronar-se com a guanyador de la classificació general, tot i que també compten amb premis menors com les classificacions de muntanya, per punts o d’equip.

Notícies relacionades

Els aficionats de gran part del país podran acostar-se en un moment o un altre del recorregut per veure els ciclistes en directe, però... ¿i la resta d’etapes? I gent com els andalusos o els extremenys, les carreteres dels quals no recorreran la Vuelta el 2023, ¿com poden seguir la prova?

Televisió i ‘online’

L’opció més clàssica és recórrer a la televisió. RTVE compta amb els drets de la carrera, i les diferents etapes podran veure’s per La 1. A més, sempre queda la possibilitat de seguir la jornada a través d’internet, mitjançant la plataforma digital de la cadena, RTVE Play. Per descomptat, nosaltres també et portarem tota la informació de la prova, resultats, testimonis, anècdotes, imatges i tot el que doni de si l’apassionant ronda espanyola.