Mobilitat

Terrassa reobre la zona d’aparcament gratuït situada al nord de l’Estadi Olímpic

El consistori aprofita la reforma per crear set places d’estacionament reservades per a autocaravanes

Terrassa reobre la zona d’aparcament gratuït situada al nord de l’Estadi Olímpic

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) va reobrir dijous la zona d’estacionament de vehicles situada al nord de l’Estadi Olímpic, al carrer Voluntaris. Durant els últims dos mesos, el consistori ha realitzat una sèrie de treballs de manteniment i adequació de l’espai emmarcats en les accions de millora previstes en l’entorn de l’Estadi Olímpic que es van executar per acollir el Mundial d’Hoquei Femení.

Els treballs han consistit a millorar el paviment i arreglar l’espai per crear nous límits adaptats a les necessitats actuals del funcionament de l’Àrea Olímpica. Després de les actuacions de millora efectuades, la zona d’estacionament disposa d’un total de vuitanta-quatre places d’aparcament de lliure accés. A més, s’han creat set places d’estacionament reservades per a autocaravanes.

L’espai per a autocaravanes

La creació d’aquest espai per a autocaravanes forma part de la primera fase per dotar la ciutat d’una zona que pugui acollir aquests vehicles.

En una segona fase, està previst treballar en la instal·lació dels serveis necessaris perquè aquests estacionaments disposin d’elements com xarxa elèctrica i buidatge d’aigües residuals per als lavabos químics, de manera que es crearà un espai dedicat a aquests vehicles en una zona emblemàtica com l’Àrea Olímpica.

A més, l’emplaçament d’aquest espai d’estacionament està ben connectat amb el transport públic, tant amb el servei d’autobús urbà com amb les estacions de tren.

Aquesta nova zona d’estacionament per a autocaravanes se suma a la que ja existeix al carrer Puig i Cadafalch. En aquest espai van entrar en funcionament dues places el 2018 i aquest any se n’han posat en marxa dues més per donar cobertura als grans esdeveniments que s’han organitzat a Terrassa aquest estiu.

Els treballs que s’han portat a terme també han permès que la zona d’aparcament del carrer Voluntaris disposi de quatre noves places per a persones amb mobilitat reduïda. També s’han senyalitzat cinc punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que s’habilitaran pròximament.

Notícies relacionades

Les actuacions han finalitzat aquesta setmana amb les tasques de pintura per delimitar les places i la senyalització vertical de l’aparcament. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Hercal Diggers SL i han tingut un cost de gairebé 340.000 euros.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa

Temes:

Terrassa