capacitat per a 300 persones

El CN Terrassa posa el seu pavelló al servei de la lluita contra el coronavirus

El club de natació cedeix la seva pista de bàsquet del Pla del Bon Aire a l'Ajuntament i a les autoritats sanitàries per si fos necessari per al confinament de persones afectades

img 8879-copy

img 8879-copy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CN Terrassa ha posat a disposició de l’Ajuntament de la ciutat i de les autoritats sanitàries el seu Pavelló del Pla del Bon Aire per si és necessari per al confinament de persones afectades pel coronavirus, segons va informar aquest dimecres el club català.

Es tracta de la pista on juga i s’entrena l’equip de bàsquet del club poliesportiu i una de les dues que gestiona juntament amb l’Anella Olímpica de Terrassa.

La instal·lació té grades en un dels laterals de la pista amb capacitat per a 300 persones mentre que a l’altre costat hi ha amplis finestrals. A la pista hi podrien habilitar llits, en funció de les distàncies decretades per les autoritats sanitàries.

El CN Terrassa va tancar totes les seves instal·lacions divendres passat 13 de març i aquestes estaran clausurades com a mínim fins al pròxim 27 de març. No obstant, ha decidit tenir un gest de «solidaritat i col·laboració» amb la ciutat en la lluita contra el coronavirus cedint aquesta instal·lació.

88 anys d’història

El Club Natació Terrassa es va construir el 1932 i compta actualment amb unes instal·lacions d’una superfície de 45.000 m2. Des del seu inici, té per objectiu principal el foment i la promoció de la pràctica esportiva, en especial de la natació i el waterpolo, esports que li donen la raó de ser.

Disposa, entre altres equipaments, d’una piscina de 50 metres amb sostre retràctil, dues piscines de 25 metres (una coberta i una altra descoberta climatitzada), dues piscines lúdiques, una sala de fitnes equipada amb maquinària d’última generació, sales d’activitats dirigides, sala de ciclisme ‘indoor’, sala d’el·líptiques, 10 pistes de pàdel amb servei de reserves ‘online’, frontó, rocòdrom, etc.

Notícies relacionades

Compta amb 14 seccions esportives (natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, excursionisme, frontennis, futbol, futbet, judo, karate, pàdel, patinatge, pilota a mà i triatló) i amb 10 escoles esportives per a un total de 1.500 esportistes federats.

Més notícies de Terrassa