successos

Cau una banda per múltiples robatoris al Vallès després d'una persecució policial

Els detinguts haurien robat en vivendes de Terrassa, Sant Quirze del Vallès, Granollers, Lliçà d'Amunt i Caldes de Montbui i una de Matadepera i Bigues i Riells

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal integrat per cinc persones de nacionalitat albanesa i amb edats compreses entre els 18 i 41 anys, com a presumptes responsables de robatoris en 11 domicilis de la comarca del Vallès Oriental i Occidental, després d’una perillosa persecució policial per la carretera que connecta Bigues i Riells i l’Ametlla del Vallès.

Els detinguts haurien robat en vivendes de Sant Quirze del Vallès, Granollers, Lliçà d’Amunt i Caldes de Montbui i una de Matadepera, Terrassa i Bigues i Riells, segons ha informat la policia catalana aquest dilluns en un comunicat.

La policia va començar la investigació a començaments de febrer quan van identificar un home, amb antecedents per robar en cases, i el vehicle amb el qual es desplaçava, i el van relacionar amb un grup format per cinc persones dedicat a entrar en domicilis del Vallès, forçant les portes i finestres i robant objectes de valor fàcils de transportar.

El 20 de febrer passat, agents dels Mossos van localitzar el turisme sospitós quan sortia d’una vivenda de Bigues i Riells que havia violentat i es va iniciar una persecució per detenir-lo, circulant de forma temerària per la carretera local que connecta amb l’Ametlla del Vallès, posant en risc altres conductors.

El vehicle va acabar xocant frontalment contra un dels cotxes policials, amb agents a l’interior que van sortir ràpidament, i un altre que feia de barrera per frenar la seva fugida. A l’interior van trobar una maça, un tornavís, guants de treball i una llanterna i els cinc detinguts portaven diverses joies que van ser reconegudes per una de les víctimes del robatori.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra, amb una autorització del Jutjat d’Instrucció 4 de Sabadell, van registrar les diverses habitacions que ocupaven en un hostal de Barcelona i van trobar objectes relacionats amb altres robatoris, per la qual cosa el 23 de febrer passat van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó per a tots cinc.

Més notícies de Terrassa